Varmt välkommen på infoträff med Medveten Konsumtion! På träffen får du veta mer om medveten Konsumtion och hur du kan engagera dig som volontär. I dessa tider är det ju distans-träffar som gäller så vi ses via videokonferensverktyget Zoom. Mer info om hur du ansluter dig till träffen kommer på mail inför träffen. Hoppas att vi ses!

ANMÄL DIG TILL TRÄFFEN HÄR

 

Program

Lördag 27 februari 

10.00-11.00

Introduktion till Föreningen Medveten Konsumtion och om hur du kan engagera dig i föreningen. Den här timman passar för dig som är nyfiken på att bli volontär och som vill veta lite mer.

11.00-13.00

Presentation av vår nya varumärkesplattform, vad är insamling och hur ska Medveten Konsumtion bli en insamlingsorganisation. Introduktion till Cirkulär ekonomi och vad en cirkulent är! Det här passet är för dig som redan är volontär i föreningen.

Söndag 28 februari

10.00-13.00

Varje år hålls en träff för alla Ekoguidens redaktörer. Otroligt givande möten där idéer får flöda fritt och vi får chans att inspireras, utbyta erfarenheter, knyta kontakter samt utveckla Ekoguiden! Den här dagen är för dig som redan är Redaktör för Ekoguiden.

Sista anmälningsdag är onsdag 24 februari!

ANMÄL DIG TILL TRÄFFEN HÄR

 

Kontakt

Hör av dig till Sofia Säljö om du har några frågor:

sofia.saljo@medvetenkonsumtion.se

0734-305400