Styrelsen för föreningen Medveten Konsumtion behöver snart påfyllning. Känner du dig manad att arbeta i vår nya styrelse, som tillsätts på årsmötet i mars 2015 eller har du förslag på någon annan person som du tror skulle passa?

Det är önskvärt att du har kompetens inom miljöfrågor och/eller global rättvisa men vi sätter lika stort värde på att du känner ett starkt engagemang för frågorna som föreningen driver. Genom föreningen kan du få ökade kunskaper om miljö, klimat och etisk handel samt ett stort medvetet nätverk.

Medveten Konsumtion är en liten förening som arbetar med de stora frågorna. Vi verkar för ökad kunskap om konsumtionens effekter på miljön och de som arbetar inom industrin. Vi tror på konsumentmakt: att man klarar sig alldeles utmärkt här i livet även om man konsumerar lite mindre och något mer genomtänkt, och att var och en faktiskt kan bidra till en mer hållbar framtid.

Hör av dig med förslag eller frågor, gärna senast den 31 januari, till Andreas som är sammankallande för valberedningen på andreas@sidkvist.se.

PS. För chans att påverka utan att engagera dig i styrelsearbetet är du som är medlem välkommen på vårt årsmöte den 15 mars. Är du ännu inte medlem? Bli det här.

Tags: