Amanda Bengtsson – vår nya projektledare för Ekoguiden och kampanjsamordnare har nyligen börjat sin tjänst hos oss. Medveten Konsumtion hälsar henne hjärtligt välkommen.

Amanda har en gedigen bakgrund inom coaching, hållbarhetsfrågan och medlemsservice. Hon har läst humanekologi vid Lunds universitet samt jobbat många år i butik. Amanda bär på en stor kunskap inom konsumtionsfrågorna som kan hjälpa föreningen att föra frågorna framåt. Hon har själv varit aktiv medlem i föreningen sedan 2011 och brinner för att skapa en bättre värld för alla. 

– Det känns super peppigt att få arbeta i föreningen. Att arbeta för en hållbar och medveten konsumtion med ett nära samarbete med föreningens volontärer känns sjukt kul! 

Amandas hjärta slår lite extra för Medveten Konsumtions volontärer och medlemmar, och kommer under sin tid att fokusera lite extra för att utveckla dessa. Hon brinner dessutom för kommunikation och kampanjer – under våren leder hon arbetet med Stora Bokbytardagen. Säg gärna hej till Amanda och välkomna henne på amanda.bengtsson@medvetenkonsumtion.org!

Tags: