Praktik med fokus på hållbar utveckling?

Brinner du för hållbar utveckling? Har du bra koll på kommunikation och gillar du marknadsföring? Vill du vara delaktig i att operativt leda och utveckla våra kampanjer? Är du dessutom en fena på nätverk, samarbeten och gillar att sprida kunskap? Är digitala medier och plattformar som Twitter, Instagram, WordPress och Facebook din hemmaplan? Och vill du dessutom ha en rejäl portion ansvar under din praktik?

Som praktikant hos oss får du:
– producera eget informationsmaterial, bland annat till vår kommande höst och vinterkampanj
– upprätthålla, utveckla och driva kommunikation i digitala & sociala informationskanaler
– samordna, bearbeta och kvalitetssäkra material till vår webbplats
– Operativt vara delaktig i att leda, utveckla och revidera höstens distansutbildning
– ta eget ansvar och själv påverka din roll

Medveten Konsumtion är en politiskt och religiöst obunden förening som under 2018 firar 10 år. Vi har expertkunskap i frågorna kring hållbar konsumtion och fungerar idag som en remissinstans till den svenska regeringen och brinner för att nå ut med enkla råd och tips till privatpersoner och konsumenter. Vi jobbar utan pekpinnar och uppmanar hellre till reflektion är perfektion. Välkommen in i gänget!

Intresseanmälan: Skicka din ansökan med personligt brev och CV före 1 juni 2017 till Generalsekreterare alexandra.davidsson@medvetenkonsumtion.org. Praktiken är förlagd till vårt kansli i ett kontorskollektiv i centrala Stockholm med bland annat arkitekter, entreprenörer och en och annan jurist. Kort och gott ett skönt, blandat gäng. Det finns en möjlighet att bedriva praktiken på distans, men med något annorlunda uppgifter. Låt oss snacka om det!

Var gärna så tydlig du kan med vad du vill uppnå under din praktikperiod. Vi ser helst att praktiken ingår som en del i din utbildning, gärna mellan 3-6 månader under 2017. Meriterande om du har kunskap i kommunikation och layout såsom InDesign, Illustrator, PhotoShop osv.

Tags: