Utbildningar

Vi är experter på hållbar och cirkulär konsumtion

Visste du att vi har funnits sedan 2008 och att vi, sedan dess, enbart specialiserat oss på hållbar konsumtion och cirkulär konsumtion? Vi kännetecknar oss genom att ligga i framkant, därför är vi experter i även cirkulär konsumtion. Vi utbildar både på svenska och engelska, i flera olika koncept. Grundregeln är: inspiration, inte dåligt samvete!

 

Föreläsning, workshop, konsulthjälp eller distansutbildning?

Hur blir man en cirkulent? Hållbart mode, hur gör man egentligen? Hållbara livsmedel, vart får man tag på det?

Vi erbjuder ögonöppnande och innehållsrika föreläsningar, distansutbildningar och workshops, som vi skräddarsyr efter just ditt behov. Vi är sakkunniga inom hållbar och cirkulär konsumtion, till exempel ur ett cirkulentperspektiv. Alla våra erbjudanden innehåller konkreta råd & fakta och bygger på den senaste forskningen. Därför ska du boka en föreläsning i hållbar konsumtion med oss redan idag.

För 1500 kr / timme kan du även boka oss som konsulter med det du vill ha hjälp med, t ex inom research, kommunikation eller som bollplank.

Givetvis är vi vana att genomföra både digitala och fysiska beställningar.

Vi strävar efter reflektion, snarare än perfektion

Våra föreläsare är kunniga, karismatiska och erfarna inom flera områden som rör hållbar och cirkulär konsumtion. Att arbeta utan pekpinnar med inspiration i fokus är en viktig nyckel, till exempel därför att forskning visat att information lättare tas emot så. Det är viktigare nu mer än någonsin.

Läs mer om våra olika upplägg här.

Kanske är ett företagsmedlemskap vad ni söker?

Passa på att kika om just ett företagsmedlemskap är det ni söker. Det har tre olika nivåer som alla bygger på våra populäraste tjänster. Där kan ni t ex lägga till våra distansutbildningar i ert eget e-learningsystem om ni inte vill ta kursen via vårt kursrum, få tillgång till webbinarier med möjlighet till interaktion, få expertkonsultation av oss 8 timmar per år och vara med på våra kampanjer. Dessutom ingår det utbildningar i våra medlemskap, och tillsammans visar vi att ert företag faktiskt gör skillnad.