Student

Är du student med ett intresse för hållbarhet och medveten konsumtion? Det finns många sätt du kan engagera dig i dessa frågor genom Medveten Konsumtion!

Meriterande och lärorikt volontärt engagemang

Genom att engagera dig som volontär i Medveten Konsumtion får du inte bara ett fantastiskt meriterande tillägg till ditt CV, men också många möjligheter att lära dig nya saker. Samtidigt kan du både ha roligt och bidra till en mer hållbar värld!

Det som skiljer Medveten Konsumtion från många andra ideella föreningar är att vi är en liten och gemytlig förening. Det betyder dels att vi har en fin sammanhållning och en avslappnad atmosfär, men också att alla får plats att utnyttja alla sina talanger och utveckla nya förmågor. Dessutom har du hos oss inte bara möjlighet att komma med idéer för hur vi kan utvecklas som förening – du har också möjlighet att sätta dem i verket. Vi erbjuder stor flexibilitet för var, när och hur du kan engagera dig, så vi är säkra på att vi kan hitta en lösning som passar just dig!

Praktik hos oss

Har du möjlighet till praktik inom dina studier? Om praktik inte är en del av ditt studieprogram så kan man ibland lägga till en praktikkurs när man studerar vid högskola eller universitet. Visste du förresten att praktik inte bara är meriterande, men också kan vara studiemedelsberättigande? Om din praktik är en del av ditt högskoleprogram eller om du läser det som en fristående universitetskurs så har du möjlighet att söka studiemedel för din praktik.

Kontakt

Sofia Säljö
Engagemangs – och insamlingsansvarig
073-4305400
sofia.saljo@medvetenkonsumtion.se