Har du bra koll på digitala medier? Och är dessutom intresserad av kommunikation i stort? Vi söker någon som vill få erfarenhet i skarpt läge och samtidigt arbeta för en hållbar utveckling.

Närmare bestämt har vi tänkt att du ska bidra till det strategiska arbetet genom att hjälpa Jennie med vår kommunikationsplan. Parallellt har vi tänkt att du ska få genomföra en digital kampanj som hjälper fler konsumenter till en mer aktiv och schysstare konsumtion. Här är det Maria som blir din handledare och bollplank. Passar det dig att få erfarenhet genom en rejäl portion ansvar under din praktik? Hojta till!

Vi ser gärna att du har:
  • intresse för hållbar utveckling kopplat till enskild konsument
  • intresse av att arbeta i en mindre organisation som arbetar med stora frågor
  • vana av att använda sociala medier för kommunikation
  • vilja att ta ansvar och tror på ”learning by doing”
  • förmåga att formulera dig väl både skriftligt och muntligt på svenska
Tidsperiod:

Vi hoppas du vill komma till oss inom kort. Gärna redan under september och att du stannar minst två månader. Vi har en arbetsvecka på 32 timmar per vecka och ersättningen är motsvarande CSN. Det vill säga vi betalar dig netto 9000 kr var fjärde vecka efter att en schablonskatt på 30% dragits. Inte mycket, men alltid något. Och mer än ingenting. Praktiken är förlagd till vårt kansli i ett kontorskollektiv i Hornstull i Stockholm med bland annat arkitekter, entreprenörer, grafiker och en och annan jurist. Kort och gott ett skönt, blandat gäng.

Ansökan:

Skicka din intresseanmälan med personligt brev och CV senast den 9 september till jobb@medvetenkonsumtion.org
Obs: Skriv gärna Praktikant ht 2014 som ärende.

Information:

För mer information kontakta Alexander Clemenson, generalsekreterare,

Tel: 073-634 90 66

3 september 2014
STÖD OSS
Tags: