Är du student med ett intresse för hållbarhet och medveten konsumtion?

Föreningen Medveten Konsumtion kan erbjuda flera praktikplatser. Välkommen till dig som vill förstärka och komplettera vårt team!

Medveten Konsumtion söker:

Vi söker framförallt dig som har kompetens inom kommunikation, grafisk design eller hållbarhet men hör gärna av dig om du har en annan bakgrund som du tror skulle kunna passa hos oss. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och uppskattar att få vara del av ett team där vi hjälps åt. Din handledare finns förstås alltid där att fråga om det är något men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt med dina uppgifter. Du har ett genuint engagemang för de frågor som föreningen driver.

Vi erbjuder:

Arbetet på en liten förening innebär en stor variation i det dagliga arbetet med omväxlande arbetsuppgifter. Hos oss får du kunskap, erfarenhet och inspiration. Du får även mycket eget ansvar med utrymme för att använda alla dina talanger och utveckla nya förmågor. Vi hoppas att du har roligt samtidigt som du bidrar till en mer hållbar värld!

Medveten Konsumtion jobbar helt platsoberoende. Vi jobbar väldigt tätt tillsammans som ett team men på distans. Praktiken kan alltså göras helt på distans om du vill det. Vi har också ett litet kontor i Stockholm så det går jättebra att jobba utifrån kontoret om det passar dig bättre.

Kontakt:

Om du har några frågor eller om du vill skicka in en ansökan så gör det till sofia.saljo@medvetenkonsumtion.se

Är du inte student eller har möjlighet att ha praktik hos oss men ändå vill engagera dig så är du varmt välkommen som volontär. Läs mer om det!

 

 

STÖD OSS
Tags: