Söndagen den 24 mars genomfördes ett lyckat årsmöte för föreningen Medveten Konsumtion. Innan mötet tog vid bjöds på vegetarisk brunch och ett par av de filmer som producerats under 2012 inom ramen för filmprojektet som finansierats av Konsumentverket visades, liksom filmen Story of Change, för att ge lite inspiration till vad vi alla kan tänka på i vår vardag för att ständigt bli mer medvetna konsumenter.

Sammanlagt var det 24 personer närvarande på självaste årsmötet och Nathalie Lindahl Mattsson, ekorecensent för Ekoguiden sedan 2010, valdes till ordförande och Sara Brinkberg till sekreterare. Mötet, eller kanske hela dagen, blev en arena för både ”nya” och ”gamla” engagerade att träffas och lära känna varandra lite närmare. Samtidigt presenterades och valdes en ny styrelse. Engagemanget för föreningen har blivit större och större med åren och att det är fem kandidater nominerade till den åttonde och ”sista” platsen i styrelsen understryker detta. Vi som arbetar i verksamheten på daglig basis kommer så klart göra vårt bästa för att fånga upp engagemanget som visats och ser fram emot ett fortsatt spännande år. Det finns gott om utrymme för engagemang och att Medveten Konsumtion har en viktig roll i dagens samhälle fick vi bekräftat. Det är skönt med bekräftelse ibland. Även om vi aldrig tvivlat.

Nedan ser du en bild på 2013 års styrelse. Saknas gör suppleant Annsofie Aronsson och den styrelseledamot som blir invald till nästa styrelsemöte. Presentationer kommer komma upp här på hemsidan när styrelsen är fulltalig.

STÖD OSS
Tags: