Praktik med fokus på hållbar utveckling?

Brinner du för hållbar utveckling? Har du bra koll på kommunikation och gillar du marknadsföring? Vill du vara delaktig i att operativt leda och utveckla våra projekt? Är du dessutom en fena på nätverk, samarbeten och gillar att sprida kunskap? Är digitala medier och plattformar som Twitter, Instagram, WordPress och Facebook din hemmaplan? Och vill du dessutom ha en rejäl portion ansvar under din praktik?

Som praktikant hos oss får du:
– producera eget informationsmaterial, bland annat till vårt stora projekt Stora Bokbytardagen & Återvinningsfesten i Hornstull – Nordens största loppis!
– upprätthålla, utveckla och driva kommunikation i digitala & sociala informationskanaler
– samordna, bearbeta och kvalitetssäkra material till vår webbplats
– Operativt vara delaktig i att leda, utveckla och revidera vårens distansutbildning
– ta eget ansvar och själv påverka din roll

Intresseanmälan: Skicka din ansökan med personligt brev och CV före 28 februari 2017 till Generalsekreterare alexandra.davidsson@medvetenkonsumtion.org. Praktiken är förlagd till vårt kansli i ett kontorskollektiv i centrala Stockholm med bland annat arkitekter, entreprenörer och en och annan jurist. Kort och gott ett skönt, blandat gäng.

Var gärna så tydlig du kan med vad du vill uppnå under din praktikperiod. Vi ser helst att praktiken ingår som en del i din utbildning, gärna mellan 3-6 månader under 2017. Meriterande om du har kunskap i kommunikation och layout såsom InDesign, Illustrator, PhotoShop osv.

Tags: