Vi växer! Det senaste stjärntillskottet hos oss är Sofia Säljö, som började i föreningen hos oss på kansliet som ny Insamlings- och Engagemangsansvarig i måndags, 1 februari. Sofia kommer huvudsakligen att jobba med föreningens nystartade insamlingsarbete, samt medlemsvård och volontärsamordning.

Bakgrund: Sofia kommer närmast från Djurens Rätt där hon har jobbat i 10 år med insamling på olika sätt och även som projektledare för mässan Vegovision. Hon har 20 års erfarenhet av ideellt engagemang i olika föreningar, främst inom djurrättsområdet, men har egentligen varit en föreningsmänniska hela livet. Sofia har ett stort intresse för miljö- och klimatfrågor med fokus på cirkulär ekonomi och vad vi alla som enskilda personer kan göra i vår vardag. Hon försöker leva som hon lär genom att ha en vegansk och alkoholfri livsstil, tar sig helst fram med cykel och har inte satt sin fot på ett flygplan sedan 2003.

Det är så många som går runt med klimatångest och ett hjärta som vill göra skillnad men som inte vet hur de ska börja. I rollen som Insamlings- och Engagemangsansvarig vill Sofia ta vara på det engagemanget!

Välkommen Sofia!

STÖD OSS