Träffa Unni som tillsammans med sin vän Åsa Nilsson fixade så att vi kan hyra kläder hos sabinaandfriends.se i ett abonnemang varje månad och bli ännu mer klimatsmarta!

 

Hej Unni! Berätta lite mer om dig och ditt företag / passion!

Jag startade Sabina and friends för snart 8 år sen tillsammans med min kollega och vän Åsa Nilsson. Vi drev tidigare en butik ihop och det var där idén med Sabina and friends startade.

Vi skulle båda på fest och kände att vi inte hade något att ta på oss – även fast garderoberna var fulla. I samma veva hade vi läst om att delningsekonomi kommer bli vanligare framöver och så föddes idén på att ha en gemensam garderob.

Hos Sabina and friends kan du hyra kläder i ett abonnemang varje månad – då väljer du på två eller fyra plagg i månaden och har plaggen i två veckor eller så hyr du kläder för enstaka tillfällen. Kunden lämnar alltid tillbaka plaggen smutsiga så sköter vi tvätten – dels för att vi ska kunna tvätta plaggen på rätt sätt så det blir så lite slitage som möjligt och dels för att underlätta för kunden.

Våra kläder ligger i säsong – så det man hittar hos oss finns också ute i butik. Efter varje säsong så säljer vi ut kläderna (med undantag för viss fest som vi behåller).

Vi ligger i säsong för att våra kunder alltid ska kunna vara uppdaterade med det senaste, testa något nytt märke/stil utan att det kostar så mycket samt att minska konsumtionen och bli mer medveten om vad vi köper.

 

STÖD OSS
Tags: