– Möt norrlandsfotografen som drömmer om ett sovloft i skogen.

För mig är livskvalitet att bo nära naturen, vistas i skogen, odla själv och känna lugnet på landet. Men det är också tid och frihet, vilket på ett sätt nästan är samma sak. Har jag tid så är jag fri. Jag vill inte känna mig låst till att arbeta 08-16 varje dag. Här har jag skapat mig en vardag där jag lever i ett litet hus med färre prylar och min vardag är lugnare och enklare än många andras. Jag mår bra och har massvis med tid till att göra sådant jag tycker om och jag har också energin och friheten till att göra det i stort sett När jag vill. Det har jag skapat åt mig själv genom att göra avkall på shopping, jag är inte ute och äter ofta och jag har ett arbete jag kan utföra nära nog var som helst. Den friheten är ovärderlig och kan inte köpas för pengar.

Tags: