“Jag lever på den planeten som vi alla behöver leva på. Alla som ifrågasätter neddraget av konsumtion lever på de dryga 3,2 andra planeterna som tog slut i augusti, rekordtidigt förra året” och “lev som en fattig” – lär känna Maximillian och hans bästa tips du med!

 

Berätta om dig själv och din passion Maximillian! Varför startade du the Plant?

Jag har varit kock i 23 år, jag fyller 40 år om två veckor, och har jobbat i fine dining i större delen av min karriär. Jag har rest jättemycket och sista 10-12 åren har jag varit väldigt fokuserad på hållbar ekologi och jordbruk. Ju mer jag lär mig om det, desto mer övertygad blir jag om att alla klassiker som funkat, faktiskt inte alltid funkar. Jag är väldigt detaljfokuserad och håller mitt fokus på den stora bilden. Jag lever för mat, dygnet runt, för min hälsa, jag tränar och försöker göra det bästa jag kan.

Tags: