Vi träffade Fredrik Doverot som drivet gratistjänsten Bjussa. Lär känna honom lite bättre du också!

Berätta om dig själv och din passion!

Fredrik Doverot heter jag och driver en gratis digital bortskänkestjänst som heter Bjussa. Bjussa driver jag tillsammans med Christoffer och Erik som utvecklar hemsidan och appen. Bjussas affärsidé går ut på att föra samman människor som vill bli av med saker med de som behöver saker, dvs vi är en bortskänkestjänst som finns både på nätet och i mobilen.

Man kan säga att vår tjänst är som Blocket fast allt är gratis!

Vår tjänst är win-win-win, en person blir av med sin pryl och slipper ordna med bärhjälp, hyra släp och köra bil till en återvinningscentral, den andra personen får en pryl gratis som de behöver och det innebär att man sparar på miljön då prylen återanvänds istället för att återvinnas eller eldas upp för energiutvinning. Återanvända eller återbruka ligger näst högst upp på avfallstrappan efter att minimera konsumtionen.

Vi för samman människor från olika samhällsklasser, i olika åldrar, med olika bakgrunder och olika behov. Dessutom kan vi få folk som bor nära varandra att lära känna varandra då man oftast letar efter prylar som finns i närområdet.

Titta gärna på vår film som kortfattat beskriver vår tjänst: https://www.youtube.com/watch?v=LkYR6itFKkc

STÖD OSS
Tags: