Den här veckan har vi en medlemsvecka då vi berättar vi om Medveten Konsumtions arbete och om varför du ska bli medlem. Vi har också extra fina medlemserbjudanden för dig som blir medlem senast 30 maj. Medveten Konsumtion täcker upp ett tomrum som annars skulle finnas mellan miljöorganisationerna och konsumentorganisationerna. Vi har med detta en unik och viktig position. Vi pratar mycket om konsumentkraften, men visste du att vi också utbildar företag? Varje år hjälper vi många företag att öka sina kunskaper om hur de kan bli mer hållbara i sin verksamhet. Genom ditt medlemskap så är du med och driver på konsumentpolitiken och den cirkulära omställningen. Du ser till att vi kan finnas och driva de frågor som du tycker är viktiga, samt hålla informationen tillgänglig så fler kan lära sig om hållbarhet. Som medlem är du med och bestämmer vad föreningen ska jobba med. Tillsammans gör vi skillnad!

Erbjudanden under medlemsveckan

Växtbaserad mat är för det mesta väldigt klimatsmart! Behöver du matlagningsinspiration så är kanske VEGO något för dig? “VEGO vill göra det enkelt för alla att laga god vegomat”, säger Mattias Kristiansson, chefredaktör på VEGO. Blir du medlem i Medveten Konsumtion just den här veckan så får du 20% rabatt på prenumerationen på tidningen VEGO (kvartal, halvår eller helår).

Thrive väljer att arbeta med produkter som är tillverkade i innovativa och miljövänliga material av hög kvalitet. Innan plaggen hamnar längre ner i avfallstrappan försöker de aktivt förlänga plaggets livstid genom att laga, fräscha upp samt ge det ett nytt liv genom Second hand-konceptet Thrift & THRIVE. Hos THRIVE kan du vara säker på att de alltid har tagit största möjliga hänsyn till djuretik, mänskliga rättigheter och miljöfrågor. Rabatten gäller 10% på Thrift & THRIVE och 15% på fyra utvalda varumärken som alla jobbar cirkulärt: MUD jeans; Swedish Stockings; Humans Are Vain; vesica piscis. Rabatten gäller till den 13/6.

Green Laces erbjuder ett lyxigt och lekfullt urval etiskt producerade skor och accessoarer. Med sin butik på Södermalm i Stockholm har Green Laces blivit tongivande med sin sofistikerade och inkluderande inställning till veganskt mode. Bli medlem i Medveten konsumtion senast den 30 maj och få 20 % rabatt hos Green Laces som gäller till och med den 6/6.

Som medlem får du alltid:
  • Nyhetsbrev med de senaste forskningsbaserade rönen om hållbar & cirkulär konsumtion
  • Medlemserbjudanden och rabatter
  • Medlemsträffar
  • Påverka konsumentpolitiken
  • Driva på den cirkulära omställningen
  • Tillgång till vårt community för cirkulenter

Klicka för att komma till medlemsformuläret. Tillsammans gör vi skillnad!

STÖD OSS

Tags: