Dress Off Dress On är vid det här laget gamla rävar när det kommer till klädbyten. Deras bytesdagar brukar alltid vara proppfulla, men den här gången testar de ett helt nytt grepp. En klädbytardag enbart för märkeskläder. Vi ser med spänning fram emot hur detta intressanta koncept tas emot.

Vi startade DODO Designers efter att ha blivit imponerade av modegraden på mycket av det som lämnats in under våra tidigare events. Samtidigt hände det ibland att vi drunknade i H&M toppar vilket gjorde att vi inte kände oss nöjda med vad vi kunde erbjuda våra “topp-bytare” tillbaka. Vi bestämde oss alltså för att börja med renodlade märkesbyten, säger Jennie Johansson på DressOff Dress On.

Vid ankomst lämnar du in dina märkesplagg (minst 2 max 20 st) för bedömning och får därefter ett kvitto på antal godkända plagg. Varje inlämnat plagg är värt ett byte.

Det ska vara hela, rena och fräscha kläder av kända varumärken, ej kedjor säger Dress Off Dress On i sin inbjudan. En tumregel är att utgångspriset har varit mer än 500 kr och att det är ett modeplagg. Plagget måste också vara i sådant skick att det kan vara till värde för någon annan. Alltså inga noppor! Skor och accessoarer välkomnas.

DODO Designers är ett komplement till våra vanliga byten och det är bara det första i raden av fler nischade koncept som Kids eller Club. Varumärket Dress Off Dress On ska vara synonymt med mode, inte klädhögar, påpekar Jennie. Även lokalen och det som händer i samband med varje event är viktigt – musik, bar och annat. Att vi erbjuder ett alternativ till dagens uppskruvade konsumtionstakt är basen i vår verksamhet, men det vi i huvudsak sysslar med är mode. Designers är den del av DODO kommer att ligga i spetsen för detta koncept.

Plats: Grevgatan 55
Datum: 4:e december
Tid: kl 15-19
Anmälningsavgift: 350 kr

Inlämning av kläder sker första timmen. Sedan är det vinprovning, musik och mingel fram till klockan fem då bytet börjar.

Mer info på Dress Off Dress On´s hemsida eller via deras Facebook-event.

Tags: