Just nu söker Ekoguiden nya redaktörer och recensenter runt om i Sverige. Här får du möta en av våra engagerade recensenter, Karolina från Stockholm, som svarar på några frågor om vad som fick henne att börja som ekorecensent och vad hon tycker är det roligaste med uppdraget.

Varför blev du ekorecensent?

Jag blev jätteglad när jag hittade Ekogiden första gången. Det kändes direkt som en grej som jag ville vara med i. Jag är väldigt intresserad av hållbarhet och försöker att vara en medveten konsument. Eftersom jag dessutom gillar att skriva var det ett enkelt steg att bli recensent. Det känns kul att kunna tipsa andra om ekoreko Stockholmsställen.

Hur mycket tid ägnar du åt ditt uppdrag?

Det varierar. Och det är det som är bra med att vara recensent. Det är lätt att göra en recension när det finns lite tid över. Men när jag varit som mest aktiv har jag lagt ner några timmar i veckan.

Vilken är den roligaste händelse du varit med om tillsammans med Ekoguiden?

Det är kul att upptäcka nya stockholmspärlor som Ekoguiden kan tipsa om. Ibland är vi flera som recenserar ihop, det är nog det roligaste!

Vill du också bli recensent? Vi söker just nu recensenter i BORÅS, UPPSALA, GÖTEBORG, DALARNA, UMEÅ, KARLSTAD, TYRESÖ, NORRKÖPING, HANINGE, ESKILSTUNA, HELSINGBORG, STOCKHOLM, MALMÖ, TROLLHÄTTAN, ALINGSÅS och på GOTLAND Läs mer om tjänsterna här.

STÖD OSS
Tags: