Här kommer ett fantastiskt bra tips angående att rensa ut från Sofia @hildas.se

“Jag skulle faktiskt som första tips vilja uppmana till att rensa ut. Det var så det började för mig för ungefär fem år sedan. Jag började rensa ut allt jag samlat på mig under alla mina år. Rensa är inget man gör en gång och sedan är man klar, utan rensandet är en ganska lång process. När man börjar så händer det saker i en, det sätter igång tankar och leder till insikter. Insikter om att man faktiskt inte behöver så himla många saker för att må bra – tvärtom faktiskt. Livet blir mycket enklare, och när man kommer till insikt om det så drar det med sig resten av livet också. Alltså att livet blir så mycket enklare och roligare att leva när man är ”lättare”. Och det handlar inte bara om prylarna, det handlar om ekonomi, relationer, jobbet, åtaganden och förväntningar. Rannsakar man dessa områden, rensar upp och faktiskt förändrar sånt som kan bli mycket bättre så kommer livet att bli så mycket enklare. Dessutom så vill jag inte längre ha in fler saker i mitt hem, det gör att konsumtionen inte alls lockar. En väldigt bra bieffekt.” / Sofia @hildas.se

 

Läs hela artikeln här!
 
Tags: