Välkommen på Science Café! Som medveten konsument hamnar man någon gång inför dilemmat om det är försvarbart att äta kött ur klimat- och miljöperspektiv eller inte.
För att försöka reda ut det här komplexa dilemmat provar vi för första gången formatet Science Café. Över en fika får du samtala med tre forskare som har koll på läget och diskutera alla de där frågorna om köttkonsumtion som du alltid har funderat över.

Medverkande:

Elin Röös, doktorand, Sveriges lantbruksuniversitet
Mats Lannerstad, forskare, Stockholm Environment Institute och
International Livestock Research Institute
Kalle Ljungvall, forskare, Sveriges lantbruksuniversitet

Välkommen tisdag den 5 juni kl 18-20 till Hornsbruksgatan 4 (T-bana
Hornstull, utgång Högalidsparken)! Det är gratis men finns ett
begränsat antal platser.

Anmäl dig senast den 3 juni till Sanna på
sanna.friberg@medvetenkonsumtion.org för att vara garanterad en plats.

Tags: