Ge bort ett presentkort på medlemskap i klädbiblioteket Lånegarderoben. I Lånegarderoben kan du låna kläder istället för böcker. Medlemskapet kostar 400 kr för sex månader

Bjud en vän på en guidad tur i Stockholm med Eco Tours Stockholm. Kolla in Stockholms ekoboende, upptäck stadens gröna pärlor och lär dig hitta de bästa vintagebutikerna.

Ge bort en prenumeration på det inspirerande livsstilsmagasinet Camino eller på Effekt, ett samhällsmagasin om klimat- och hållbarhetsfrågor.

Upplev Stockholm! Vad sägs om en tur med elbåt i Stockholms innerstad, eller en utflykt i skärgården med Ecotrip Stockholm eller Eko Charter.

Ge bort en åsna! För 250 kr kan du genom Action Aid ge bort en åsna. Action Aid hjälper bland annat kvinnor att få en åsna som de kan spänna för en vagn. På så sätt kan de transportera en större mängd varor till marknaden och barnen kan gå till skolan på dagarna istället för att arbeta.

Genom IM kan du plantera ett träd i Himalaya för 25 kr

Turista lokalt och påverka globalt! Walking dinner finns i både Stockholm och Göteborg. Konceptet kombinerar en inspirerande, guidad rundtur med en välsmakande trerättersmeny på två olika restauranger.

 

Tags: