Guidad tur med Ekoguiden

Ekovandringar, ekoreko-vandringar, hållbarhetsturer, guidad tur till stadens gröna smultronställen… kärt barn har många namn! Föreningen Medveten Konsumtion erbjuder genom vår digitala tjänst Ekoguiden hållbara och guidade turer på stan, som vi kallar ekovandringar. Ekoguiden tycker att det ska vara lätt att göra hållbara val och att konsumera med hänsyn till miljö, hälsa och socialt ansvarstagande och lokal förändring.

Vi anordnar en guidad tur när vi till fots besöker några av stadens mer klimatsmarta butiker och kaféer. Vi visar upp ett axplock av stadens gröna smultronställen så att det blir lättare att veta var man kan hitta varor och produkter som är bra ur ett miljö-, rättvise-och hälsoperspektiv. Väl på plats får deltagarna höra mer om verksamheternas historia och hållbarhetsarbete, och har man tur bjuds det på lite smakprov om möjligt!

Konsumenter efterfrågar lätta lösningar och vi erbjuder dem. Kontakta oss för att boka din ekovandring nu!

Intresseanmälan

Vi har tidigare arrangerat vandringar under Återvinningsfesten i Stockholm, Klimatfestivalen i Malmö, Kulturnatten i Norrköping, Hållbarhetsveckan i Umeå och Hållbarhetsfestivalen i Lund för att nämna några.