Förinspelad: Hållbar mat – 60 min

Köp tillgång till vår inspelade föreläsning om hållbar mat för endast 65 kronor!

En digital inspirationsföreläsning där Alexandra Davidsson & Jonna Elofsson Bjesse från Medveten Konsumtion ger dig lösningar och konkreta tips på hur du kan bli en mer medveten matkonsument. Bland annat pratar vi om matsvinn, utsläpp kopplat till mat samt hållbart kött och vego.
Vi utlovar verktyg & inspiration, inte pekpinnar & dåligt samvete!
Trailer

Digital föreläsning: Hållbar Mat – 60 minuter

Medverkande:

Alexandra Davidsson, en av Sveriges 101 Hållbarhetsmäktigaste 2021

Jonna Elofsson Bjesse, Hållbarhetstalang 2020

 

  1. Swisha 65 kronor till 9006891 – skriv “föreläsning 65 kronor” som meddelande (eller skanna QR-koden nedan direkt i din Swish-app)
  2. Vi sms:ar lösenordet till dig – OBS! till samma nummer som vi får swishen från – så att du kan titta på föreläsningen direkt på den här sidan
  3. Fyll i lösenordet i videon nedan (längst ner på sidan) och streama den förinspelade föreläsningen direkt på den här sidan på din mobil, surfplatta eller dator!

Lösenordet är personligt och är giltigt i 48 h.

Vi kan också skicka ut en lösenordsskyddad länk till inspelningen till din e-post istället för på sms om du skulle vilja det, skriv då istället “föreläsning 65 kronor+din e-post” som meddelande när du swishar, alternativt mejla oss på info@medvetenkonsumtion.org. Har du inte swish? Mejla oss så fixar vi ett annat betalsätt och skickar länken till dig!

 

LADDA NER informationsbroschyr om webinariet.

 

Se föreläsningen (du behöver lösenordet):