Förinspelad: Cirkulär ekonomi- 30 min

Köp tillgång till vår inspelade föreläsning  med trendspaning om cirkulär ekonomi för endast 50 kronor!

Cirkulär ekonomi och konsumtion – vad är det och vad händer inom området?

Ordförande, Generalsekreterare och Kommunikationsansvarig hos föreningen Medveten Konsumtion pratar om cirkulär ekonomi och konsumtion, trendspaningar och ger inspiration om vad som händer inom området i Norden just nu. Under föreläsningen på 30 minuter kommer du att få en överblick inom området och tips på företag som börjat ställa om.
Vi utlovar verktyg & inspiration, inte pekpinnar & dåligt samvete!
Trailer

Digital föreläsning: Cirkulär Ekonomi- inspiration & trendspaning –  30 minuter

Medverkande:

Alexandra Davidsson, en av Sveriges 101 Hållbarhetsmäktigaste 2021

Tony Christensen, Årets Miljöinfluencer 2019

Jonna Elofsson Bjesse, Hållbarhetstalang 2020

 

  1. Swisha 50 kronor till 9006891 – skriv “föreläsning 50 kronor” som meddelande (eller skanna QR-koden nedan direkt i din Swish-app). Genom att bekräfta att du vill ingå ett avtal om en digital föreläsning av Medveten Konsumtion samtycker du till att leveransen påbörjas och att det därigenom inte finns någon ångerrätt.
  2. Vi sms:ar lösenordet till dig – OBS! till samma nummer som vi får swishen från – så att du kan titta på föreläsningen direkt på den här sidan
  3. Fyll i lösenordet i videon nedan (längst ner på sidan) och streama den förinspelade föreläsningen direkt på din mobil, surfplatta eller dator!

Lösenordet är personligt och är giltigt i 48 h.

Vi kan också skicka ut en lösenordsskyddad länk till inspelningen till din e-post istället för på sms om du skulle vilja det, skriv då istället “föreläsning 50 kronor+din e-post” som meddelande när du swishar, alternativt mejla oss på info@medvetenkonsumtion.org. Har du inte swish? Mejla oss så fixar vi ett annat betalsätt och skickar länken till dig!

 

LADDA NER informationsbroschyr om webinariet.

 

Se föreläsningen (du behöver lösenordet):