Våra företagsmedlemmar

Våra företagsmedlemmar tar hållbarhet på stort allvar

Medveten Konsumtion är en förening vars främsta syfte är att skapa medvetna konsumenter och vi jobbar tillsammans med våra företagsmedlemmar för omställningen till en smartare värld. Vi vill se Sverige som ett föregångsland inom medveten konsumtion och föreningen strävar efter att ge människor den kunskap som krävs för en hållbar tillväxt. Vi lägger fokus på inspiration, kunskap och praktiskt genomförbara förändringar. Tillsammans med våra företagsmedlemmar skapar vi möjligheter för hållbara och cirkulära vanor.

 

Är företagsmedlemskap något för er?

Som företagsmedlem är ni med i skapandet av en smartare värld, och får dessutom unika erbjudanden. Ett medlemskap hos oss ger ert företag, organisation eller kommun möjlighet att bidra i övergången till en smartare värld, präglad av hållbarhet och cirkularitet. Läs mer om de olika medlemskapsnivåerna och kontakta oss gärna om ni har några frågor. Vi välkomnar företag som har påbörjat sin hållbarhetsresa och vill fortsätta den tillsammans med oss!

Blocket

Hilding

Scouternas Folkhögskola

Medskaparna logo

Bildningsföretaget Medskaparna vägleder samhällen, organisationer, företag, grupper och individer att medskapa en hållbar och livgivande mänsklig närvaro på jorden. De leder folkhögskolekurser och samarbetar i olika projekt med exempelvis forskare, hållbart näringsliv och civilsamhället. De driver även hemsidan cirkularekonomi.se som är ett  forum för att fördjupa lärandet kring och bredda deltagandet i att förverkliga cirkulärande samhällen, organisationer och ekonomier.