Distansutbildningar

Medveten Konsumtions populära distansutbildningar ger dig som deltagare på ett flexibelt och interaktivt sätt ökade kunskaper om konsumtionens effekter på miljö, klimat och de som lever och arbetar där våra varor tillverkas. Men framförallt inspiration och handfasta tips på hur du kan konsumera mer medvetet!

Upplägget är interaktivt med presentationsmaterial som innehåller korta videor, länkar där du kan hitta mer information samt diskussionsfrågor. Varje delkurs tar upp ett specifikt tema och dess miljöproblematik, samtidigt som den inspirerar till att skapa förändring i din vardag. Kursen ges på distans och varje kurstillfälle publiceras i en sluten grupp i vår digitala läroplattform som också fungerar som diskussionsforum. Efter genomgången godkänd kurs erhålls intyg.

Under 19 terminer har vi kört vår populära distanskurs “Konsumtion, miljö & klimat”. Hösten 2020 lade vi till kursen “Så blir du en cirkulent” som direkt blev en ny favorit och hösten 2021 introducerade vi kursen “Så äter du mer hållbart”.

 

Få ett gratis medlemskap när du går en distanskurs

Gå en av vårens distansutbildningar och få ett års gratis medlemskap hos Medveten Konsumtion! Ett perfekt sätt att investera i ditt hållbara kunskapsbyggande.

Erbjudandet gäller fram till kursstart 28 mars.

 

Läs mer om våra olika distansutbildningar nedan:

Konsumtion, miljö & klimat

Så blir du en cirkulent

Så äter du mer hållbart

Circulents- the new consumers (på engelska)

 

För företag

Kontakta oss för förslag på skräddarsydd distansutbildning, till exempel som internutbildning för er personal. Ni kan exempelvis få tillgång till eget digitalt kursrum eller läsa kursen i er egen takt utan terminskursernas fasta deadlines. Eller få tillgång till kursmaterialet utan digitalt kursrum, eller få skräddarsytt innehåll i en distanskurs utefter era önskemål. Vi har bland annat utbildat personal från Coop tidigare.