Woho! Vilket fantastiskt väder Stockholm bjöd på och vilken underbar folkfest det blev i vår vackra stadsdel Hornstull. TACK alla sponsorer, älskade loppisentusiaster och alla ni som besökte Återvinningsfesten det här året. Stämningen var på topp och i år besöktes vi av massvis av härliga personer.

I området kunde man fynda knappar, kläder, leksaker, hemmagjord tvål, kaffe, skor, gosedjur och trevliga samtal. Gatorna fylldes av folk och det var en skön stämning i området.

Föreningen Medveten Konsumtion arrangerar Återvinningsfesten sedan 2015. Läs mer om vårt arbete med Återvinningsfesten på vår webbsida – www.atervinningsfesten.se.

Vi på föreningen Medveten Konsumtion vill tacka alla som deltog igår på Nordens största loppis! Nedan följer några bilder som Daniel Söderberg, www.greenpix.se, fotade igår. Visste ni att han startar en klimatsmart mötesplats på Borgargatan 2 i Hornstull?

Helena Johnzon Dahl, producent av årets fantastiska tidning för Återvinningsfesten, driver webbmagasinet The Waves We Make och har också tagit flera härliga bilder från evenemanget – klicka här!

Tags: