Tyvärr, på grund av rådande omständigheter har vi valt att ställa in Återvinningsfesten 2020. Det är jättetråkigt så klart, men vi har helt enkelt inte råd att arrangera eventet i år. Detta bland annat för att vi inte lyckats få in tillräckligt med sponsorer för att kunna genomföra eventet samt att vår planering, som börjar redan i januari, nu laggar efter rejält. 

Vi är en liten förening med små ekonomiska muskler som vänder på varje krona och coronapandemin slår hårt mot oss, precis som andra småföretagare och föreningar.

Vi har en del stora kostnader förknippade med Återvinningsfesten, såsom polistillstånd, flyers och marknadsföring, och vi brukar gå +/-0, men i år lutar det mot att vi skulle behöva gå mycket back på eventet och det går bara inte hur mycket vi än vill – vi får inte ihop det. Detta efter två år av nedskärningar av statliga organisationsbidrag till civilsamhället (alltså konsumentföreningar som oss och andra ideella föreningar), vilket gjort oss extra sårbara och vi har helt enkelt ingen buffert kvar.

Vi hoppas att ni har förståelse för vårt resonemang och att ni ändå vill komma tillbaka nästa år.

Om du har möjlighet så uppskattar vi allt stöd vi kan få, för att kunna genomföra Återvinningsfesten, våra andra kampanjer såsom White Monday, och andra event i framtiden.

Swisha din gåva till 123 900 68 91.

Tack! 

STÖD OSS