Almedalen – Äntligen här!

Nu har Medveten Konsumtion kommit fram till Gotland och Almedalsveckan! Vi ser fram emot en vecka fylld av hållbara och medvetna aktiviteter och massor av kul! Ikväll ska vi kolla in badtemperaturen.

I morse lämnade vi Nynäshamn på en fullsatt färja med destination Visby. Lunchen ombord serverades på engångsartiklar av plast och papper! Vi förvånades av den nästintill totala avsaknaden av källsorteringssystem!

Väl i Visby möttes vi av strålande sol och i hettan sprang vi på Gudrun Schyman. Hon ställde upp på en kort intervju. Dagen började därmed i enlighet med våra planer! Tack vare vår sponsor David Ryman stod det 9 cyklar och två bagagevagnar och väntade på oss . Cykelturen blev en varm rivstart på den kommande veckans trampande. Som lyckligtvis kommer fortsätta utan bagage, kameror, informationsmaterial, stativ, datorer mm.

Nu väntar kalendariet med överstrykningspennan i högsta hugg, middag , rundtur i Visby och kvällsdopp! Följ oss gärna på vår hemsida.

Vi som är i Almedalen är: Alvaro Zagal, Carl-Martin Johborg,  Cecilia Linder, Dan-Patrik Ryman, Emelie Dahlström, Jessica Lestander, Johan Olsson, Susanna Elfors & Tanja Dyredand.

Tags: