Vill ni göra er verksamhet mer hållbar och inspirera era medarbetare till hälsosammare och mer hållbara matval? Med våra föreläsningar inom hållbar konsumtion, med ett särskilt fokus på kopplingen mellan mat, hälsa och miljö, kan ni göra just det.

Vi presenterar Caroline Nordvall – journalist, kommunikatör och hälsovetare med specialisering inom hållbar utveckling. I sin föreläsning belyser Caroline hur våra dagliga matval påverkar både vår egen hälsa och jordens framtid. Genom att integrera medvetna matvanor kan vi alla bidra till en hållbar livsstil som både stärker vår hälsa och gynnar planeten.

  • Hur påverkar livsmedelsproduktionen klimatet och den biologiska mångfalden?
  • Vilka hälsovinster kan hållbara matval bidra till i er verksamhet?
  • Hur kan ni på ett enkelt sätt börja implementera hållbarhetsprinciper i era matvanor och samtidigt förbättra produktiviteten?

Caroline ger er konkreta verktyg för att integrera hållbara matval i er verksamhet, vilket både kan öka medvetenheten bland medarbetarna och främja välbefinnandet. Vi diskuterar hur hållbara val inte bara stärker hälsan utan även bidrar till ökad effektivitet och trivsel på arbetsplatsen.

Oavsett om ni är en skola, ett matföretag eller en organisation inom hälsosektorn, skräddarsyr vi föreläsningen för att passa era specifika behov. Är ni redo att inspireras och ta del av praktiska verktyg för en mer hållbar framtid? Kontakta oss för att boka en föreläsning med Caroline och ta första steget mot en mer medveten konsumtion.

Sedan 2008 har Medveten Konsumtion arbetat med att utbilda och inspirera till cirkulär och hållbar konsumtion – alltid med fokus på att inspirera utan att skapa skuldkänslor. Här hittar du alla våra talare!

Boka er föreläsning idag och låt oss tillsammans skapa en friskare framtid!

STÖD OSS